Уилкинс: Щом Челси иска Модрич, Тотнъм как ще го задържат?


И. Ангелов

Уилкинс: Щом Челси иска Модрич, Тотнъм как ще го задържат?

Рей Уилкинс вярва, че Тотнъм ще имат трудна задача, ако искат да задържат Лука Модрич в редиците си, след като стана ясно, че от Челси се интересуват от хърватина. Миналия месец 25-годишният призна, че иска да се махне от "Уайт Харт Лейн" и от тогава председателят Даниел Леви постоянно се зарича, че ще задържи играча.

Уилкинс, бившият асистент на Карло Анчелоти в Челси, настоява, че Вилаш-Боаш ще започне да добавя талант през това лято, както и ще продава. Според Уилкинс Модрич трудно би отказал оферта на Челси. Той заговори пред Talksport: 

"Не мисля, че ще чакаме още дълго, преди Челси да се намеси на пазара. Ще има големи имена в клуба и големи имена ще напуснат. Ще е много трудно на Тотнъм да задържат Модрич като се гледат цифрите, които се гласят за него. Той е много талантлив и с Гарет Бейл запалиха Висшата лига и Шампионска лига през миналата година."

Уилкинс заговори и за отсъствието на активност от Арсен Венгер, което според него ще доведе до пореден сезон без купи за Арсенал: "Арсенал не бързат с пазаруването и продават играчи. На тях им трябват опитни футболисти, и ако продължават така не виждам дали ще спечелят нещо. Насри и Фабрегас са вече подсигурени финансово и искат да печелят трофеи. Арсенал играе добър футбол, но след като няма трофеи значи ще губят големите си играчи. Арсен позволи на двама топ футболиста да се махнат, и как ще ги замени? Може би с някой младеж от Франция, който 2 години ще се адаптира, или пък случайно ще промени политиката си?"

  Сподели
146