Фулъм привлича защитник на Рома


Н. Гавазов

Фулъм привлича защитник на Рома

Защитникът на Рома Джон Арне Рийзе може съвсем скоро да се присъедини към по-малкия си брат Бьорн Хелге Рийзе във Фулъм, след като мениджърът на „котиджърсите" Мартин Йол потвърди, че бившият играч на Ливърпул е съвсем близо до това, да продължи кариерата си на "Крейвън Котидж". Както е известно, вчера се появиха информации, че лондончани са съгласували с Рома трансфера на 30-годишния норвежец и той съвсем скоро ще пътува към Лондон за медицински прегледи.

Тази информация бе потвърдена лично от Йол, който на официалната страница на Фулъм заяви, че в отбора идва един добър футболист.

"Той идва, за да премине медицински прегледи. Ако всичко мине сполучливо, ние ще привлечем много добър играч", заяви Йол.

Интересното е, че през 2000 г. Джон Арне Рийзе, тогава играч на Монако, отново беше съвсем близо до трансфер във Фулъм, но сделката не се състоя. Само след две години той все пак се озова в Англия, но в тима на Ливърпул, с който впоследствие Шампионската лига, Купата на Англия и Купата на Лигата, след което през 2008 година напусна „мърсисайдци" в посока Серия А.

 

  Сподели
139