Арсенал без много проблеми с Бърнли (видео)


И. Ангелов

Арсенал без много проблеми с Бърнли (видео)

Арсенал посрещна Бърнли в срещата от дванадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Емирейтс Стейдиъм" домакините спечелиха с 3:1 за да изравнят по точки Ман Сити на върха в класирането преди срещата на "гражданите" от кръга. 

До почивката домакините доминираха, но чак в 46-ата минута успяха да прекършат противниковата отбрана след няколко спасявания по-рано на Трафорд. Точно преди почивката Тросар бе намерен от Сака за удар с глава от близо и 1:0.

В 54-ата минута обаче Бърнли се върна до 1:1 когато Колеошо се справи добре с Томиясу, след което намери Родригез. Отклонена топка попадна в Браунхил и с помощта на рикошет той вкара на Рая.

Още в следващата атака обаче домакините поведоха отново. Това стана след корнер, при който Тросар намери Салиба в полето и той надскочи всички за 2:1. В 74-ата минута невероятен гол вкара Зинченко след като топката се удари в гредата и с карате изпълнение от воле видяхме 3:1.

Срещата обаче завърши с лош вкус за домакините след като появилият се като резерва Фабио Виейра бе изгонен директно в 83-ата минута когато влезе с бутоните напред в противник, с което можеше да докара сериозна контузия на Браунхил.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
222