Скоулс нареди Арсенал, надява се Насри да играе в Юнайтед


И. Ангелов

Скоулс нареди Арсенал, надява се Насри да играе в Юнайтед

 

 

Иконата от "Олд Трафорд", след пенсионирането си през последната кампания, мисли, че "артилеристите" трябва да играят по-твърдо, тъй като няма смисъл в "секси" футбола, ако той не носи трофеи. Пол Скоулс атакува Арсенал, като заяви, че техния "красив" футбол заблуждава, и казва, че би желал Самир Насри да подпише с "Червените дяволи".

Най- новото попълнение към треньорския щаб на Юнайтед се пенсионира от играеща позиция в края на миналия сезон, печелейки 10-та купа в английското първенство. 36-годишният, който направи 676 мача в 17-ете си сезона с червената фланелка, заяви, че не вижда как Сър Алекс Фъргюсън би прекарал период от 6 години без да спечели трофей, както се случва на "Емирейтс".

Скоулс заяви пред The Mirror: "Арсенал просто заблуждават. Те може и да играят най-красивия футбол, но това не винаги носи резултатите, които им трябват. Хората говорят как Арсенал са може би най-добрите, що се отнася до футбол в Англия. Това не ме дразни, защото докато го правят, ние печелим. Понякога те са най-приятни за гледане, но какво от това като не печелиш нищо."

"Няма да им помогне и факта, че вероятно ще загубят най-добрите си играчи. Фабрегас, Насри и Клиши. Дали Насри ще дойде да играе в Юнайтед? Надявам се да стане!"

"Всичко е един кръговрат, но по начина, който развиваме Юнайтед през последните 15 20 години, не виждам как ще извървим 6-годишен период без титла. Не казвам, че не може да стане, защото само си помислете какво бяха Ливърпул преди. Но не мисля, че нашият мениджър би позволил това."

Скоулс призна, че се почувствал "странно" на първия ден от тренировките, и очаква Челси и Манчестър Сити да са основните претенденти за титлата в Англия: "Събудих се, пуснах новините и видях момчетата да се връщат за подготовката преди началото на сезона. Почувствах се странно. Знаех, че евентуално краката ми ще ми кажат кога да се откажа, както и стана, така че не се оплаквам. Надявам се да съм замесен в треньорският щаб на Юнайтед. Мениджърът е амбициран както винаги е бил, харесва ми как подобри отбора преди новия сезон.

"Челси и Сити ще са голяма опасност през сезона. Ако трябва да съм честен, не знам много за новия мениджър на Челси, но от това, което се говори знаем, че е добър. Сити не са започнали да харчат още. Но те ще искат да надградят над миналия си сезон."

 

 

  Сподели
141