Тотнъм дръпна на върха с нова победа (видео)


И. Ангелов

Тотнъм дръпна на върха с нова победа (видео)

Кристъл Палас посрещна Тотнъм в срещата от десетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Селхърст Парк" гостите спечелиха с 2:1 за да се отдалечат на 5 точки над преследвачите на първото място Ман Сити и Арсенал. Очаквано реализатор за "шпорите" бе Сон Хьон-Мин след по-ранен автогол на Джоел Уорд за домакините.

До почивката лидерът в таблицата владееше повече, но удари липсваха, а Палас имаше шансове пред Викарио чрез Аю и Едоард.

В 53-ата минута добра атака на Тотнъм достигна до Сар, който върна за Мадисън и неточният му удар бе довкаран от опит за намеса на Уорд в собствената врата за 1:0.

В 66-ата минута се стигна до първия точен удар на гостите, и той бе гол и дело на Сон, намерен на празна врата от Бренан Джонсън, който с двойно подаване бе изведен на страхотна позиция от Мадисън - 2:0.

В 94-ата минута Кристъл Палас върна гол чрез Аю когато топката прескочи Поро и попадна на гърдите и волето на нападателя, който матира в далечния ъгъл Викарио красиво за 2:1, като попадението бе признато след дълъг ВАР преглед на докосване и в ръката на играча при овладяването.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
462