Гласят Потър за заместник на Тен Хаг


И. Ангелов

Гласят Потър за заместник на Тен Хаг

Греъм Потър би могъл да поеме Манчестър Юнайтед, ако Ерик тен Хаг бъде уволнен, като интерес към бившия шеф на Челси проявява и Наполи. Според The Sun бившият бос на Челси и Брайтън може да бъде вариант за "червените дяволи", в случай че холандският им мениджър бъде уволнен от бъдещия миноритарен собственик сър Джим Ратклиф. Съобщава се, че шефът на INEOS ще придобие 25% от акциите на клуба и ще оглави спортната секция на "червените дяволи". Потър е бил набелязан и от защитаващия титлата си в Серия А Наполи, а Антонио Конте е друга опция за носителите на титлата.

"Червените дяволи" преживяха най-лошия си старт в лигата от 1989 г. насам след серия от четири загуби в първите седем мача, а Тен Хаг може да се окаже под прицел през следващите месеци, ако представянето не се подобри. Оттогава насам Юнайтед се възстанови с победи над Шефилд Юнайтед и Брентфорд във Висшата лига, но всичките им пет победи през този сезон бяха с минимална разлика от един гол и Ратклиф може да реши да уволни холандеца, ако нещата не се обърнат на терена.

Следващият мач на Юнайтед е във вторник, 24 октомври, когато ще се изправи срещу Копенхаген в третия кръг от груповата фаза на Шампионската лига.

  Сподели
765