Варан: Касемиро е много важен


И. Ангелов

Варан: Касемиро е много важен

Тази седмица защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан похвали съотборника си Каземиро. Французинът, който е играл с бразилския полузащитник и в Реал Мадрид, защити своя колега. Касемиро е обект на сериозни критики заради слабите си изяви във Висшата лига през този сезон.

В разговор с Manutd.com Варан каза: "Той внася много баланс в отбора, мисля, че може да пресече много контраатаки, които бихме могли да допуснем.

"Просто е невероятен и с него имам страхотна връзка на терена, дори без да говорим, знаем точно къде ще се движим един за друг. Много е полезно за отбора да разполага с играч като него."

Легендата на Юнайтед Пол Паркър добави следното към залагащите на Касемиро тази седмица: "Той иска да атакува, да се защитава, да влиза в единоборства, да тича с топката, да влиза в наказателното поле и да се връща чак дотам, за да прави засади в собственото си поле, и разбирам защо го прави, но това е неправилно.

"Това е като детето в училище, което е много по-добро от останалите, затова иска да прави всичко сам, но накрая го кара да изглежда зле, въпреки че го прави от добро сърце. Той го прави, защото по-младите играчи около него просто се разхождат наоколо. Расмус Хойлунд е единственият, който работи здраво, а много от играчите проявяват неуважение към Каземиро с начина, по който просто се разхождат по терена.

"Каземиро се опитва да направи всичко възможно, но в момента не се получава. Каземиро е супер играч, така че не се съмнявам, че ще се подобри, когато получи тази стабилност около себе си. Той се нуждае от помощ от играчите около себе си."

  Сподели
223