Уайт: Искам да остана в Арсенал максимално дълго


И. Ангелов

Уайт: Искам да остана в Арсенал максимално дълго

Защитникът на Арсенал Бен Уайт заяви, че няма търпение да подпише нов договор с клуба, тъй като се надява да остане колкото се може по-дълго. Настоящият договор на десния защитник с "артилеристите" изтича след почти три години, но миналия месец бе съобщено, че отборът от Северен Лондон е готов да започне преговори за удължаване, за да го възнагради за добрата му форма.

26-годишният Уайт се присъедини към Арсенал от Брайтън през 2021 г. и вече има 95 участия за клуба. През този сезон той е изиграл всяка минута от Висшата лига за отбора на Микел Артета и е отбелязал един гол - при победата с 4:0 срещу Борнемут в края на септември.

Запитан дали иска да удължи договора си, той заяви пред Sky Sports: "Да, разбира се. Искам да остана в Арсенал колкото се може по-дълго, да остана на най-високо ниво и да върна този клуб там, където трябва да бъде. Винаги, когато се говори за това, е невероятно усещане, че някой те иска. До края на настоящия ми договор остават още няколко години, така че дори да се говори за това, е приятно чувство."

  Сподели
151