Сити се отказа от Алексис Санчес


Н. Гавазов

Сити се отказа от Алексис Санчес

Манчестър Сити се отказа от надпреварата за звездата на Удинезе Алексис Санчес, съобщи Sky Sport Italia. Както е известно, „гражданите" бяха приготвили 40 милиона евро за играча, но клуба от „Стадио Фриули" настоява за сума не по-малка от 50 милиона евро. Това накара мениджъра на отбора от Висшата лига на Англия Роберто Манчини да заяви, че сега ще търси друг нападател, както и да опровергае слуховете за напускането на Карлос Тевес.

"Аз разговарях със Санчес и той ми каза, че е готов да се присъедини към нас. Въпреки това, ние се оттегляме от надпреварата за неговия подпис - малко след като последната ни оферта беше представена", цитира Sky Sport Italia думите на Манчини.

"Тевес е добър играч и аз вярвам, че той ще остане в Сити. Имам трима нападатели, но ни трябва още един. Възможно ли е това да бъде Езекиел Лавеци от Наполи? Харесвам го много, но аз не вярвам, че той заслужава своите 30 милиона евро", допълва мениджъра на Сити.

Италианският специалист опроверга и слуховете за евентуалното си завръщане на Апенините.

"Още е рано да мисля за връщане. Животът е доста добър в Англия. Но аз не пропускам италианския футбол, който постоянно следя по телевизора", каза още Манчини.

 

  Сподели
93