Венгер пише писма до фенове


Н. Гавазов

Венгер пише писма до фенове

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна в отворено писмо до недоволен фен, че слабости в отбраната са стрували на водения от него отбор титлата във Висшата лига на Англия. Според медиите на Острова, днес френският специалист е намерил време в своята програма, за да отговори на привърженик на клуба от „Емирейтс", който по-рано поиска обяснение от наставника, защо отбора се провали през изминалата си кампания и защо не е достатъчно активен на трансферния пазар.

„Ние показахме, че имаме технически качества, за да спечелим Висшата лига, но нас ни провали отбранителната линия. Трябва да подсилим тази част на отбора и тогава наистина може постигнем нужните успехи", написа Венгер.

Както е известно, по-рано през месеца, недоволен фен публикува открито писмо до Венгер, в което поиска обяснение за това, което се случи с отбора през втората част от сезона. Той също така попита френският специалист, заслужава ли си да похарчи отново 1 000 паунда за сезонен билет, ако „артилеристите" отново нямат шанс да спечелят трофей.

„Какво се случва в Арсенал? Тръгва си Бендтнер, Насри също иска да напусне, Ливърпул се опитва да вземе Клиши, Фабрегас не желае да стои повече в отбор, който не може да победи изпадащ тим и да спечели трофей - нещо непознато на „Емирейтс" от няколко години насам. Кой ще е следващият, който ще си тръгне. Ха-ха-ха, отговорът е прост: Арсен Венгер", завършваше емоционалното писмо на привърженика на Арсенал.

 

  Сподели
99