Габриела ще даде на полицията всички доказателства за вината на Антони


Н. Гавазов

Габриела ще даде на полицията всички доказателства за вината на Антони

Бившата приятелка на Антони потвърди, че ще предаде телефонния си номер на полицията с доказателства за вината на крилото на Манчестър Юнайтед.

Да припомним, че Габриела Кавалин обвинява Антони, че четири пъти е вдигал ръка срещу нея – и в Англия, и в родната им Бразилия.

Преди да си вземе отпуск за неопределено време с одобрението на Юнайтед, Антъни даде интервю за бразилската телевизия, в което отрече обвиненията за използване на физическа сила над нежния пол, но Габриела не остана впечатлена от разплаканото лице на бившия си приятел.

"Знам, че всички чакат да коментирам интервюто, което даде. Той се опитва да бъде нещо, което не е. Той се опитва да се преструва на някой, който не е. Представя себе си като гълъб на мира.

Сега, през следващата седмица, ще предам телефона си на полицията и те ще могат да видят, че не съм редактирала никакви съобщения в WhatsApp.

Имам целия диалог, от първото "здравей“ на Антони до последната му дума. Ще предам това директно на полицията, без да наема частен експерт“, заяви Кавалин.

  Сподели
298