Уулвс отказа предложение на Ман Сити


И. Ангелов

Уулвс отказа предложение на Ман Сити

Уулвс е отхвърлил офертата на Манчестър Сити на стойност 47 млн. паунда (60 млн. долара) за Матеус Нунеш. Според информация на The Telegraph "вълците" са отхвърлили първоначалната оферта на Сити за португалския полузащитник. Пеп Гуардиола проявява интерес към Нунеш, особено предвид очакваното четиримесечно отсъствие на Кевин Де Бройне поради контузия. "Вълците" обаче бързо са отхвърлили първоначалното предложение на Сити, като са сметнали, че то е значително под тяхната оценка.

Въпреки това се очаква от Сити да продължат да преследват Нунеш и да направят още една подобрена оферта, за да си осигурят услугите му. Отхвърлената оферта отразява решимостта на "Вълците" да задържат Нунеш, който е смятан за ключов играч в клубната йерархия.

Ливърпул също проявиха интерес към полузащитника, след като бяха изпреварени за Мойсес Кайседо и Ромео Лавия. Юрген Клоп е дългогодишен почитател на играча, което принуди "вълците" да премахнат клаузата за откупуване, която щеше да позволи на Ливърпул да го придобие през януари.

С наближаването на крайния срок на трансферния прозорец се очаква двата клуба да продължат да водят разговори, за да определят бъдещето на Нунеш. Междувременно Кристъл Палас определи цена от 70 млн. паунда (88,60 млн. долара) за Еберечи Езе, за когото бе съобщено, че е друга цел на Сити.

  Сподели
240