Официално: Астън Вила назначи Маклийш за мениджър


Н. Гавазов

Официално: Астън Вила назначи Маклийш за мениджър

Астън Вила назначи официално Алекс Маклийш като мениджър на отбора, съобщи официалният сайт на клуба. По такъв начин, шотландският специалист, който по електронен път подаде в неделя оставка от мениджърския пост на Бирмингам, бързо попълни овакантеното от Жерар Улие място и през новия сезон ще води Астън Вила. Договорът на Маклийш ще бъде за три и половина години, като трансферната сума по него не се съобщава.

Последно, шотландският специалист бе начело на Бирмингам, с когото успя да спечели през февруари Купата на Лигата, което бе първи трофей за „сините" през последните 48 години, но само след три месеца, воденият от него тим изпадна от Висшата лига на Англия.

„За мен е чест да имам възможността да работя в клуб като Астън Вила. Желанието ми е да успея и ще дам цялата си енергия, за славата на отбора. Знам, че някои фенове изразиха загриженост относно моя избор и аз ги разбирам много добре. Ще се опитам да ги убедя, че аз съм подходящия човек, който може да ръководи отбора и ще дам всичко от себе си, за да постигнем успехи", заяви Маклийш за Sky Sports.

 

 

  Сподели
131