Агент: Марко Марин отхвърли оферти на Ливърпул и Тотнъм


А. Павлов

Агент: Марко Марин отхвърли оферти на Ливърпул и Тотнъм

Агентът на Марко Марин Фали Рамадани обяви, че асът на Вердер е отхвърлил оферти от страна на Ливърпул и Тотнъм. Понастоящем дребничкият играч е свързван с напускане на бременци, след като отборът се представи слабо през изтеклата кампания, и очевидно Шпорите и Червените вече са готови да закупят талантливото крило.

Рамадан обаче отбеляза, че предложенията, които двата английски клуба са отправили, са били бързо отхвърлени както от Марин, така и от Вердер. "Марко отклони и двете оферти", каза агентът пред "Bild". "От немския клуб намекнаха също така, че на този етап не биха продали футболиста си", допълни Рамадани.

От своя страна, бившият играч на Гладбах изрази желанието си да остане в Германия, където неговата разцъфтяваща репутация вече му спечели 16 участия за местния национален тим.

"Искам да остана във Вердер. Чувствам се добре в Бремен", сподели 22-годишният футболист.

"Никога не съм изпитвал порив да напусна тима. Искам да успея при Зелено-белите. Това е единствената ми цел", каза още Марин.

Фланговият играч, който е роден в Босна и Херцегоина, призна също така, че ако Вердер реши да го продаде, тогава той ще си тръгне с неохота.

"Ако клубът получи предложение и реши да ме продаде, това е друга ситуция. Дотогова обаче аз съм щастлив тук", отбеляза Марко Марин.

  Сподели
133