Трето място и 4 гола за Ман Юнайтед над Челси (видео)


И. Ангелов

Трето място и 4 гола за Ман Юнайтед над Челси (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Челси в срещата от предпоследния кръг на Висшата лига на Англия. Днес на "Олд Трафорд" домакините се наложиха с 4:1 за да достигнат до третото място в класирането 2 точки над Нюкасъл Юнайтед, докато Челси е 12-ти. 

В 6-ата минута Ериксен центрира от статична топка и Касемиро с глава в полето вкара за 1:0. Последваха още атаки на Юнайтед основно чрез Антони, но в 29-ата минута той получи контузия и бе заменен принудително с Рашфорд.

Така Челси установи контрол и можеше да вкара на няколко пъти през Де Хеа. Вместо това обаче в края на полувремето 2:0 направи Марсиал когато отново Касемиро се прояви с подаване над защитата за Санчо, а той намери нападателя на празна врата.

След почивката Бруно стартира с удар в гредата. В 72-ата минута португалецът си спечели дузпа и я вкара за 3:0, а 6 минути след това асистира и за Рашфорд когато го изведе сам срещу вратаря за 4:0. В 84-ата минута горната греда спря и Гарначо от красив гол.

В 89-ата минута Жоао Феликс получи пас точно на центъра и пробяга цялата дистанция до дъгата, след което стреля ниско и далеч от Де Хеа за 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
725