Астън Вила остави Ливърпул с шанс за топ 4 (видео)


И. Ангелов

Астън Вила остави Ливърпул с шанс за топ 4 (видео)

Ливърпул посрещна Астън Вила в предпоследния кръг от английската Висша лига. Днес на "Анфийлд" гостите водеха с 1:0 до 90-ата минута с гол на Джейкъб Рамзи в първото полувреме, но късен гол на резервата Фирмино направи 1:1 и съхрани шансовете тимът да измести Манчестър Юнайтед от топ 4 след последния си мач за кампанията. Разликата обаче е 3 точки, а Юнайтед има да изиграе 2 мача, докато Ливърпул само 1.

В 20-ата минута Конате повали Уоткинс в полето и това бе дузпа, която обаче нападателят на Вила пропусна. 7 минути след това "виланите" все пак поведоха след перфектно подаване между двама защитника на Дъглас Луиз и плонж на Рамзи за 1:0.

В 55-ата минута след паника в полето на гостите Гакпо стигна до гол, който ВАР отмени поради засада по-рано на Ван Дайк. В 72-ата минута в игра Клоп включи Фирмино, който организира веднага няколко опасности пред вратата на Мартинез. Вратарят издържа до 90-ата минута когато се пропука именно с гол на Фирмино, когато Салах центрира красиво с външната част на крака и бразилецът завърши от близо - 1:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
585