Турската федерация дава Челси на ФИФА?


Н. Гавазов

Турската федерация дава Челси на ФИФА?

Турската футболна федерация (TFF) може да подаде оплакване до ФИФА срещу Челси, ако лондончани продължат с преследването на Гуус Хидинк, съобщи новината АР. Според информацията, Хидинк е на път да напусне работата си като старши треньор на националния отбор на южната ни съседка и да се завърне на "Стамфорд Бридж, въпреки твърденията му от по-рано, че той ще остане на работата си до края на Евро 2012 кампания на Турция.

Днес, председателят на TFF Махмут Йозгенер заплаши да подаде жалба до ФИФА, относно тактиката на Челси да привлече холандеца.

"Челси бе много арогантен в миналото и подписваше с играчи, които имат дългосрочни договори, ако същото нещо се случи, ние ще подготвим нужните документи, които ще предоставим на ФИФА. След мача с Белгия аз отидох в съблекалнята и попитах Хидинк какво смята да прави. Той ми отговори: "Аз продължавам да водя Турция ". Но след това научих, че той е казал други неща на играчите. Искам да чуя, какво е казал на футболистите. Вие не можете да дойдете в Турция и след това просто да си тръгнете ей така", цитира Hurriyet думите на Йозгенер.

 

  Сподели
92