Първата голяма изненада на трансферно лято 2011 е факт?


Н. Гавазов

Първата голяма изненада на трансферно лято 2011 е факт?

Изненадваща новина пристигна от Острова, която със сигурност е шокирала мениджъра на Ливърпул Кени Длаглиш. Както съобщава Sky Sports, 19-годишният талантлив защитник на Блекбърн Роувърс Фил Джоунс в момента се намира на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед в Карингтън, където и в момента преминава медицински преглед. Според изданието, английският национал е пред трансфер в английския шампион, което ако се случи, ще бъде първата голяма изненада на трансферно лято 2011.

Високо котиращият се защитник на младежкия национален отбор на Англия, на когото по-голямата част от специалистите предричат бляскава кариера, бе обект на ухажване от страна на Ливърпул, Арсенал и Челси, но според последните информации от вчера, той се намираше пред почти сигурен трансфер на „Анфийлд", след като „мърсисайдци" се съгласиха да заплатят на Роувърс 16 милиона паунда за футболиста.

Предполага се, че „червените дяволи" са предложили на Джоунс пет годишен договор с много по-привлекателни лични условия от тези на Ливърпул и перспективата защитникът да играе в Шампионска лига, което изненадващо е наклонило везните в полза на отбора на Сър Алекс.

 

  Сподели
90