Торес: Травмите ми попречиха да бъда в добра форма


Н. Гавазов

Торес: Травмите ми попречиха да бъда в добра форма

Нападателят на Челси Фернандо Торес е убеден, че след лятната си отпуска, той ще възвърне най-добрата си форма и головото му щастие тепърва ще се усмихне. Както е известно, испанският национал се намира в момента в разположение на Дел Боске и миналата събота той успя да порази вратата на САЩ в приятелски мач между двата отбора, който се игра в Бостън.

С мачовете за националния отбор за Торес приключва един труден сезон и особено след като бе закупен от Челси срещу 50 милиона паунда, 27-годишният нападател изпадна в деликатно положение, вкарвайки само един гол за своя отбор.

„Чувствам се комфортно. Никога не съм губил концентрация. Но тази година беше наистина много трудна за мен. През последните месеци играх само два пъти за националния отбор, защото травмите ми попречиха да поддържам добра форма. Радвам се, че помогнах да победим САЩ, което е важно за мен. Сега очаквам с нетърпение мача с Венецуела и след това почивката си. Да ви призная честно, за последните пет години аз не съм почивал. Сега имам шанса и удоволствието да прекарам времето си със своето семейство, което ще ми помогне в представянето през новия сезон", цитира Sky Sports думите на Торес.

 

  Сподели
107