Нюкасъл задържа трето място с убедителна победа (видео)


И. Ангелов

Нюкасъл задържа трето място с убедителна победа (видео)

Нюкасъл Юнайтед посрещна Саутхемптън в срещата от поредния тридесет и четвърти кръг на Висшата лига. Днес "свраките" се разправиха с противника, пострадаха и от отменен гол, и спечелиха с 3:1 за да задържат Манчестър Юнайтед 2 точки назад под третата позиция в класирането.

Рано в мача гредата спаси гостите в 17-ата минута при удар на Гордън. Последваха още положения, но чак в 41-ата минута дойде гол, и той бе против събитията на терена. След контра при загубена топка от Бруно, Саутхемптън тръгна в атака и Сулемана центрира за Армстронг и 1:0.

Така на почивката Калъм Уилсън се включи на мястото на Гордън. След по-малко от 10 минути именно нападателят изравни, намерен от Исак, който зае позицията на Гордън на крилото - 1:1.

В 77-ата минута ВАР отмени гол на Уилсън, но 2 минути след това при корнер Ботман игра добре и топката влезе в мрежата като автогол на Уолкът - 2:1. Последва и нов гол на Уилсън в 81-ата минута когато защитата не се справи добра с дълго подаване и нападателят оформи 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
275