Холанд и Де Брюйне разглобиха Арсенал (видео)


И. Ангелов

Холанд и Де Брюйне разглобиха Арсенал (видео)

Манчестър Сити посрещна Арсенал в срещата от тридесет и третия кръг на английската Висша лига. Днес на "Етихад Стейдиъм" домакините се разправиха с лидера в класирането с 4:1 и сега ще се намират на 2 точки зад Арсенал, при 2 изиграни мача по-малко от тима на Микел Артета.

Още в 7-ата минута Сити показа намеренията си когато в средата на терена Халанд овладя и гърдира топката, след което изведе Де Брюйне напред. Белгиецът проби през средата и когато стигна дъгата стреля ниско и силно в ъгъла на вратаря за 1:0.

Полувремето продължи с много агресия и доминация на домакините, и в края на полувремето при статично положение Де Брюйне центрира в полето на главата на Стоунс за 2:0.

След почивката в 54-ата минута отново Холанд пое в атака и въпреки че беше в цялата половина на противника само с Де Брюйне, двамата намериха как да комбинират и последният да стреля през краката на противник за 3:0.

В 86-ата минута след като Сити прие играта на съперника Роб Холдинг вкара при разиграване след корнер на "артилеристите", като стреля от краката на Тросар в полето за 3:1. Това обаче не беше всичко и в 95-ата минута точно преди последния сигнал Ерлинг Халанд стигна и до гола си когато Фоден го изведе на дузпата и той стреля директно през Рамсдейл - 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
985