Лампард: Младите играчи ме мотивират да играя по-добре


Н. Гавазов

Лампард: Младите играчи ме мотивират да играя по-добре

Полузащитникът на националния отбор на Англия и Челси Франк Лампард сподели, че основната причина, която го мотивира да играе добре са младите футболисти, претендиращи постоянно за мястото му. Той призна също така, че държи изключително много на това да бъде титуляр във всяка една среща, но допълни, че това е възможно, само при положение, че играе добре.

„Когато за първи път попаднах в националния отбор, аз наблюдавах Пол Скоулс и Ники Бът и си казвах: „Аз съм следващия". Младите сега си мислят точно по същия начин, както аз навремето. Това ме мотивира силно", цитира Sky Sports думите на Лампард.

„За мен е от голямо значение, ако не попадна в титулярния състав и ще излъжа, ако отрека това. Искам да се боря с младите футболисти. Във форма съм, а това ме прави спокоен, защото Капело винаги залага на футболистите според заслугите им. Не знам какво ще правя, ако напусна националния. Когато бях контузен, беше ми много трудно да гледам мача, седейки в креслото. Сега, когато се върнах, аз ще бъда силно огорчен, ако не попадна в състава", допълва полузащитника на Челси.

 

  Сподели
70