Бербатов: Продължавам напред с Юнайтед


Н. Гавазов

Бербатов: Продължавам напред с Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че няма намерение да напуска сегашния си клуб. Както е известно, българинът стана голмайстор на Висшата лига на Англия, но не попадна в групата за финалния мач от Шампионската лига срещу Барселона, който „червените дяволи" загубиха с 1:3. На терена Сър Алекс заложи на Рууни и Чичарито, който заедно с Валенсия бе най-слаб в състава на шампионите, а на резервната скамейка шотландският специалист остави Оуен, който изигра само четири мача през изминалия сезон.

След решението на мениджъра на Юнайтед, което предизвика недоумение в специалистите и много полемики във футболните среди, мнозина печатни издания тиражираха информации за евентуалното напускане на българина, включително и завръщането му в бившия клуб Тотнъм.

„Оставам в Юнайтед и ще се опитам да помогна на отбора да спечели 20-та титла. Ако съм толкова нестабилен, че при всеки възникнал проблем да сменям клубната си принадлежност, то тогава няма да постигна нищо. Продължавам да се движа напред с Юнайтед. Не трябва да се предавам, независимо от трудностите. Разбира се, беше ми много обидно, че не бях част от отбора на финала в Шампионска лига. Поради това останах в съблекалнята и оттам гледах мача. Не исках да показвам на хората, колко силно съм разстроен", цитира Sky Sports думите на Бербатов.

 

  Сподели
78