Бербатов обмисля сензационно завръщане в Тотнъм


Н. Гавазов

Бербатов обмисля сензационно завръщане в Тотнъм

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е готов да се завърне в Тотнъм, съобщава новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Според изданието, голмайсторът на Висшата лига на Англия е готов да напусне „Олд Трафорд" това лято, след като изненадващо бе оставен извън групата за финала в Шампионска лига миналата събота.

30-годишният играч се превърна в звезда на Тотнъм и остави много добри впечатления отбелязвайки 46 гола след закупуването му през 2006 година от Байер Леверкузен. Смята се, че Тотнъм вече са обсъдили възможността да си върнат нападателя, като единствения проблем е как той ще бъде посрещнат от феновете на отбора, на които той бе любимец преди да отиде в Юнайтед.

„Ще отнеме известно време Димитър да реши за кого да играе, но той иска това да бъде клуб от Англия и то, който е участник в Шампионска лига. Изключение може да направи само по отношение на Тотнъм. В момента, той не желае да играе повече за Юнайтед и те също не искат това", заяви за Goal.com. източник от обкрежението на Бербо.

 

  Сподели
91