Трансферни новини за 31.05


Н. Гавазов

Трансферни новини за 31.05

Българинът Димитър Бербатов може да премине в Нюкасъл, Емил Хески и Свен Горан Ериксон отново ще бъдат заедно, Тотнъм обяви цените на двете си звезди Бейл и Модрич. Какво се случва на Мъгливия Албион, каква е днешната динамика на трансферния пазар в Англия - FUTBOL TV се опита да обобщи по-долу:

- 40-годишният вратар на Астън Вила Брад Фридъл, въпреки офертата на Ливърпул, е решил да се премести в Тотнъм. Американецът смята, че на "Уайт Харт Лейн" той ще има по-голяма игрова практика отколкото на „Анфийлд".

- Астън Вила планира да замени Фридъл с 29-годишният Алън Макгрегър от Глазгоу Рейнджърс".

- Тотнъм е определил цена от 50 милиона паунда за крилото си Гарет Бейл, от когото активно се интересуват италианските Ювентус и Интер. Освбождаването на Лука Модрич, който е обект на интерес от страна на Юнайтед и Челси, може да стане само срещу 25 милиона паунда.

- Тотнъм иска да замени Модрич с 22-годишният плеймейкър от Динамо Загреб Милан Бадел

- Във връзка с предстоящото откриване на трансферния прозорец, Барселона подготвя първата си оферта за капитана на Арсенал Сеск Фабрегас, която е в размер от 30 млн. паунда."Артилеристите" от своя страна искат за своята звезда 50 000 000 паунда и могат напълно да разчитат, че Сити без особени усилия може да осигури нужните средства.

- Манчестър Юнайтед загуби битката срещу Реал Мадрид за левия бек на Бенфика Фабио Коентрао.

- Севиля ще предложи на Арсенал 8 000 000 паунда за полузащитника Денилсон, който наскоро публично обяви намерението си да напусне „артилеристите" и да премине в клуб, с който може да се бори за трофеи.

- Собственика на Челси Роман Абрамович иска да задържи в клуба нападателя Дидие Дрогба, докато при Никола Анелка нещата не стоят по този начин и на французина може да бъде посочена вратата.

- Челси са отказали да разменят своя играч Алекс със защитника на Зенит Бруно Алвеш, въпреки че руснаците са били готови и да доплатят определена сума.

- Полузащитникът Себастиан Ларсон, който напусна Бирмингам като свободен агент, има четири оферти от клубове във Висшата лига. Фаворит в борбата за шведа е Съндърланд.

- Вратарят на Юнайтед Кушчак е готов да се откаже от предложението на Тотнъм и да продължи кариерата си в някой клуб от Бундеслигата.

- Нападателят на Астън Вила Емил Хески ще се завърне в Лестър при бившия си треньор в националния тим на Англия Свен Ериксон. Сделката се оценява на около 500 хиляди паунда.

- Полузащитникът Том Клевърли отказва да се завърне в Уигън под наем и иска да прекара следващия сезон в Манчестър Юнайтед.

- Нюкасъл е готов да подслони изпадналия в немилост Димитър Бербатов.

- Президентът на Сток Сити Питър Коутс отрече слуховете, че неговият клуб вече е отправил оферта за закупуване на нападателя на Уест Хям Карлтън Коул.

- Блекбърн ще предложи нов договор на зимбабвийския нападател Мварувари

- Уволнението на Жерар Улие от поста мениджър на Астън Вила може да струва на клуба около 5 милиона паунда.

- Феновете на Кардиф поискаха за мениджър на отбора да бъде назначен Крейг Белами.

- 25-годишният защитник на Манчестър Сити Александър Коларов изказа предположението, че през лятото може да се завърне в Италия.

- Фулъм отклони предложението на мексиканския Монтерей за продажбата на 31 -годишния защитник Салсидо.

 

  Сподели
112