Арсенал надигра Лестър (видео)


И. Ангелов

Арсенал надигра Лестър (видео)

Лестър Сити посрещна Арсенал в срещата от поредния двадесет и четвърти кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Кинг Пауър Стейдиъм" не предложиха нищо и не отправиха нито един точен удар по вратата на съперника, и логично отстъпиха, макар и минимално с 1:0 заради гол на Мартинели, с който Арсенал остава първи в класирането на 5 точки над преследвачите си.

В 26-ата минута Тросар вкара гол за гостите с мощен удар след корнер и върната топка към него от Джака, но ВАР отмени попадението за по-ранно нарушение срещу вратаря. В следващата атака Лестър вкара чрез Ихеаначо, но отного голът бе отменен поради засада. Сака, Мартинели и Йодегор пропуснаха положения до почивката.

В 46-ата минута точно след подновяване на втората част Арсенал поведе когато Тросар пусна топка за Мартинели и той завърши с фалцов удар под ъгъл за 1:0.

В 55-ата минута Сака помисли, че е вкарал също, но отново попадението бе отменено поради засада. В 72-ата минута дойде първият, единствен и неточен удар на домакините в мача чрез Дюзбъри-Хол. Така до края резултатът не се промени.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
440