Сити отрече, че ще купува Роналдо


Н. Гавазов

Сити отрече, че ще купува Роналдо

Манчестър Сити побърза да опровергае твърденията, че ще привлича в състава си звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, съобщава новината Daily Mail. Както е известно, испанският всекидневник AS тиражира информацията, че "гражданите", амбицирани от класирането си в Шампионската лига са готови да похарчат колосалната сума от 150 млн. паунда за да доведат на Ийстланд португалския футболист, който ще помогне на тима в кампанията им в най-престижния европейски клубен турнир, както и в борбата им за титлата във Висшата лига на Англия. Това предизвика много медиен шум около бившият играч на Юнайтед, който през 2009 година премина в Кралският клуб за сумата от 80 милиона паунда.

"Слуховете, свързващи клуба с Роналдо говорят за лоша информираност, несъстоятелни са и не могат да направят нищо друго, освен да навредят. Въпреки, че няма съмнение, че Роналдо е един от най-великите футболисти в света, той не е сред трансферните цели на отбора", обявиха официално от Сити.

Откакто "гражданите" бяха закупени от шейх Мансур, те непрекъснато се свързват с различни рекордни покупки, но вчера председателят на съвета на директорите Халдун Ал-Мубарак заяви, че Сити ще ограничи разходите си през лятото.

 

  Сподели
109