Рашфорд отстрани Евертън от ФА Къп (видео)


И. Ангелов

Рашфорд отстрани Евертън от ФА Къп (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Евертън в третия кръг от ФА Къп. Днес на "Олд Трафорд" домакините спечелиха с 3:1 и ключов отново за домакините бе играчът във форма Маркъс Рашфорд, който първо асистира за Антони и след това бе в основата на решаващия автогол в мача, преди с последния удар в мача да вкара и дузпа.

В 4-ата минута Рашфорд се справи с противник от ляво и центрира през друг ниско на далечната греда където Антони с шпагат успя да вкара на празна врата за 1:0. Последва бърз отговор и удар в гредата на Де Хеа, а в 14-ата минута след корнер и удар на Мопе от никакъв ъгъл, топката странно премина през краката на вратаря и попадна на пътя на Коади, който довърши за 1:1.

След почивката в 52-ата минута Рашфорд отново проби от ляво и пусна остра топка, а Коади тук успя само да я отклони в мрежата си за 2:1. В 74-ата минута Евертън вкара отново чрез Калвърт-Люин, но ВАР отмени гола заради засада.

В 95-ата минута Годфри наруши правилата в полето срещу Гарначо и това бе дузпа. Маркъс Рашфорд застана зад бялата точка и прати вратаря в грешна посока за 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
534