Роналдо се завръща в Манчестър?


Н. Гавазов

Роналдо се завръща в Манчестър?

Манчестър Сити ще се опита да „подобри рекорда в трансферния свят", като върне обратно в Англия звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, пише в днешния си брой The Mirror. Според изданието, класирането на „гражданите" в Шампионската лига е амбицирало шейх Мансур да развърже кесията си, отправяйки оферта за бившия играч на Манчестър Юнайтед, който ще бъде идеалното попълнение, което може да помогне на тима в борбата му в май-престижния европейски клубен турнир, както и в преследване на титлата във Висшата лига на Англия.

Като играч на Реал Мадрид, Роналдо отбеляза 38 гола в 37 мача на Ла Лига, което е с три попадения повече от Балотели, Джеко, Адам Джонсън, Йо, Давид Силва и Тевес взети заедно.

Ако Сити привлече Роналдо обратно в Манчестър, то ще трябва да заплати за него поне 100 милиона евро. Като се има предвид шума около чилийското крило на Удинезе Алексис Санчес, чиято цена в момента е около 30 милиона евро и звездата на Тотнъм Гарет Бейл (40 милиона), най-богатият клуб в света очевидно си е направил сметката и знае добре за каква сума става дума.

  Сподели
87