Лестър се самоуби два пъти срещу Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Лестър се самоуби два пъти срещу Ливърпул (видео)

Ливърпул посрещна Лестър Сити в срещата от поредния шестнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Анфийлд" домакините поведоха рано, и вкараха още 2 гола в процеса на мача, но в собствената си врата за да подарят на "червените" победа с обрат и 2:1 с всички попадения, вкарани от "лисиците".

В 4-ата минута Дюзбъри-Хол откри като се впусна напред при подаване на Дака, премина Хендерсън и излезе сам срещу вратаря за 1:0. В 15-ата минута Дака се контузи и бе заменен от Варди. В 27-ата Ливърпул стигна до гол, но той бе отменен.

В 38-ата минута домакините върнаха за 1:1 когато Александър-Арнолд центрира ниско и Фаес опита да изчисти, но изпрати топката в собствената мрежа за автогол.

Преди почивката в 45-ата минута се получи и пълен обрат когато Нунез копна топката над вратаря Уорд и топката срещна гредата и отново Фаес за нов автогол и 2:1.

Бранителят стана четвъртият човек в историята на Висшата лига с два автогола в един мач след Джейми Карагър през 1999 г. срещу Манчестър Юнайтед, Майкъл Проктър (2003 г., Съндърланд - Чарлтън) и Джонатан Уоутърс (2013 г., Стоук - Челси).

Във втората част Лестър имаше шансове да изравни, но Барнс и Варди нямаха късмет.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
846