Рууни: Това е за феновете


И. Ангелов

Рууни: Това е за феновете

Уейн Рууни посвети дузпата, донесла титлата в Англия, на феновете на Манчестър Юнайтед. Нападателят, който преоткри най-добрата си форма от дълго време насам, завърши добро представяне на терена вчера на "Илууд Парк" с изравнителна дузпа , която го прати да празнува с "Червената Армия" по трибуните.

Пред Sky Sports Рууни каза: "Чудесно чувство е след годината, която имах, след толкова падения и възходи, така че това е за феновете. Беше ужасяващо. Реферът се забави ужасно много преди да даде дузпата, затова трябваше да остана спокоен. Знаех къде точно ще пратя топката, цяла седмица тренирах дузпи и е хубаво, че вкарах."

Като от малко момче фен на Евертън, Рууни заключи, че е много доволен от титлата, с която Юнайтед изпреварва Ливърпул по брой шампионатни трофеи: "Да спечелиш Висшата лига е невероятно чувство, а като добавиш, че това е 19-ата, която те прави най-печелившият клуб в Англия, е просто чудесно. Разбира се за мен лично, като фен на Евертън, е още по-специално. Това е страхотно чувство за клуба, съотборниците ми, феновете, всички."

  Сподели
179