Манчини: Някой увеличава тиражите си с историите за Тевес


Н. Гавазов

Манчини: Някой увеличава тиражите си с историите за Тевес

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини, който бе изключително щастлив от класирането на отбора му в зоната, даваща право на участие в Шампионската лига догодина заяви, че Карлос Тевес най-вероятно няма да започне като титуляр във финалния двубой за Купата на Англия в събота. Както е известно, снощи „гражданите" си осигуриха място в елита на Европа благодарение на автогол на Питър Крауч в мача с Тотнъм на Ийстланд, а аржентинският нападател игра само последните седем минути, влизайки като резерва на Давид Силва.

Въпреки, че Тевес доказа годността си да играе цял мач, Манчини е на мнение, че не бива да рискува здравето на своя футболист.

„Има още четири дни до финала. Искам да видим какво ще се случи през всичкото това време. Не мисля, че той ще е напълно готов за срещата. Но пак казвам, имаме четири дни, в които ще го наблюдаваме", заяви Манчини за Sky Sports.

Запитан относно спекулациите свързани с напускането на аржентинеца през лятото, италианският специалист подчерта, че това е евтина сензация, която медиите търсят и нищо не отговаря на истината.

„Очевидно е, че някой иска да увеличи тиражите си. Не знам какво да кажа, но сега гледаме в друга посока. Това, което се пише не отговаря на истината", допълва италианският специалист.

 

  Сподели
96