Тен Хаг: Променихме културата в клуба


И. Ангелов

Тен Хаг: Променихме културата в клуба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обяви, че откакто той е поел отбора през лятото е започнала промяна в културата на клуба, която започва да става видима. Босът похвали момчетата си за подобрението след днешната победа с 2:1 въпреки липсата на някои от големите нови имена, като тинейджърът Алехандро Гарначо отново реши мача:

"Аз мисля, че имаме основа. Вървим в правилната посока, културата се промени. Поведението се промени и това е добро. Ние също се подобрихме. Имаме по-добра психика и видяхме това и днес с гола в последната минута. Сега сме заедно и сме задружни. Съблекалнята, екипът, директорите, целият клуб и феновете. Щастлив съм от развитието на нещата".

Преди почивката за Световната купа Юнайтед застана на 3 точки зад Топ 4 и Тотнъм, като рекордът в сравнение с миналата година по това време за отбора е с 5 точки по-добър.

"Червените дяволи" ще се завърнат в игра през декември с приятелски мачове срещу Кадис и Реал Бетис, след което официално подновяват кампанията с мач за Купата на лигата на 20-ти декември срещу Бърнли.

  Сподели
640