Невил: Роналдо вече трябва да проговори


И. Ангелов

Невил: Роналдо вече трябва да проговори

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил сподели мнението си, че е време суперзвездата Кристиано Роналдо да заговори за бъдещето си след като през лятото той изяви желание да напусне, стартира кампанията като резерва и напоследък все пак започна да набира минути за клуба. Петкратният носител на Златна топка попадна в тима на Португалия за Световната купа, но не коментира дори това пред медиите, като вече няколко месеца той не излиза пред репортери за да отговаря на въпроси:

"Аз мисля, че е време да започне да говори. Никой не го е чувал от шест месеца, ние също. Аз мисля, че това е причината да кажа това, че Манчестър Юнайтед ще е по-добре без него. Той също ще е по-добре без Юнайтед защото аз очаквам много от него, играл съм с него 6 години. Трябва да поеме отговорност. Не трябва да оставяш другите хора да говорят вместо теб.

"Той излезе като капитан срещу Астън Вила и тимът загуби. Работата ти след мача е да говориш за това. Аз съм бил в тази позиция. Ако спечелиш, решаващият играч или звездата на мача излиза и говори. Ако губиш, тогава вратарят, централният защитник или капитанът. Защо не чухме нищо от него? Той трябваше да е там и да каже 'ето какво не направихме днес, ще работим над това и следващата седмица ще сме готови за следващия мач'."

 

  Сподели
543