Джерард: Не се притеснявайте! Ще задминем отново Юнайтед


Н. Гавазов

Джерард: Не се притеснявайте! Ще задминем отново Юнайтед

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард смята, че рекордната 19-титла, която най-вероятно Манчестър Юнайтед ще спечели, ще вдъхнови неговият отбор за по-големи успехи през следващия сезон. Както е известно, в неделя „червените дяволи" победиха Чесли с 2:1 в среща от 36 кръг на Висшата лига на Англия и по такъв начин дръпнаха с шест точки пред своя конкурент за титлата. В следващите си два мача, отборът на Сър Алекс се нуждае само от една точка, за да триумфира с титлата, с което ще бъде надминат рекорда на Ливърпул от 18 спечелени титли.

„Това е болезнено за нашия отбор, защото дълго време успяхме да задържим рекорда. Но в крайна сметка, те ни настигнаха и сега ще ни задминат. Хубавото за нас е, че ние се движим не по пътя назад, а гледаме напред и няма да се откажем от борбата да ги изпреварим отново - не се притеснявайте за това!", цитира Mirror думите на Джерард.

„Това е мотивацията - когато знаете, че най-големите ви противници са те настигнали. Да, все още можем да се похвалим със спечелени европейски купи, но трябва да изменим и това 18-19", допълва капитанът на Ливърпул.

 

  Сподели
90