Далглиш: Показахме фантастична игра


Н. Гавазов

Далглиш: Показахме фантастична игра

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш след победата над Фулъм с 5:2 в среща от 36 кръг на Висшата лига на Англия заяви, че футболистите му са играли фантастично и също така не пропусна да отбележи за пореден път, че от януари насам отборът постоянно прогресира. Както е известно, снощи на „Крейвън Котидж" „мърсисайдци" размазаха своя противник, като хеттрик в двубоя оформи Макси Родригес, а успехът изкачи Ливърпул на петото място в турнирната таблица.

„Това беше една фантастична игра. Започнахме мача отлично и не изпуснахме инициативата до края. Вярно, Фулъм заигра по-добре през второто полувреме, но ние успяхме да се справим все пак с тях. Като цяло, доволен съм от прогреса на отбора. От януари насам направихме големи крачки напред. Това е нещо невероятно. За което аз съм благодарен на моите футболисти", заяви Далглиш за BBC Sport.

"Къде ще бъдем в края на сезона - не зная, защото не мога да кажа колко точки ще спечелим в следващите си два мача. Някой да предполагаше, че ще постигнем победа с 5:2? Аз поне не бих заложил на този резултат. А в неделя имаме среща с Тотнъм, който провежда един наистина блестящ сезон", допълва наставника на „мърсисайдци".

 

  Сподели
110