Червен картон и ВАР не спряха Сити срещу Фулъм (видео)


И. Ангелов

Червен картон и ВАР не спряха Сити срещу Фулъм (видео)

Манчестър Сити посрещна Фулъм в срещата от четиринадесетия кръг на английската Висша лига. На "Етихад Стейдиъм" днес домакините поведоха, но директен червен картон на Кансело сложи прът в колелата им, гостите изравниха от дузпа, Гуардиола включи Холанд от пейката, той вкара и ВАР отмени негов гол, преди в края все пак да реализира дузпа за 2:1.

В 17-ата минута Гюндоган с перфектен пас намери Алварез за 1:0. 10 минути след това Кансело повали Уилсън в полето като последен човек и това бе дузпа и червен картон, а от бялата точка Андреас Перейра направи 1:1.

Сити се адаптира и продължаваше да владее след почивката, като в 64-ата минута Пеп Гуардиола замени Алварез и Грилиш с Халанд и Фоден. След 10 минути Де Брюйне центрира за гол на нападателя, но той беше отменен поради засада. 

В 93-ата минута Кевин де Брюйне спечели дузпа, зад която застана отново Ерлинг Халанд и той стреля ниско през ръцете на вратаря за 2:1. С победата Сити излиза на първо място в класирането и оставя Арсенал с точка и мач по-малко.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
575