Тери: Ранният гол на Юнайтед ни съсипа


Н. Гавазов

Тери: Ранният гол на Юнайтед ни съсипа

Капитанът на Челси Джон Тери остана разочарован след загубата с 1:2 от Манчестър Юнайтед, която на практика изхвърли лондончани от борбата за титлата. Срещата, която бе част от 36 кръг на Висшата лига на Англия бе решителна за първото място в класирането, но след поражението, „сините" вече изостават вече с шест точки от „червените дяволи", на които е необходимо само една точка в оставащите два мача, за да спечелят рекордната си 19-та титла.

"Разочаровани сме много. Това бе един ужасен ден за нас. Усещахме, че ситуацията е в наши ръце и бяхме сигурни, че можем да дойдем на "Олд Трафорд" и да спечелим мача. За съжаление обаче това не стана. Представихме се много неубедително през първото полувреме и не заслужавахме успех в тази среща. Второто полувреме бе по-добро за нас и може би едно равенство нямаше да е незаслужено", цитира Sky Sports думите на Тери.

„Искахме да изиграем голям мач, но ранният гол обърка всичко. До края на първата част не успяхме да се съвземем и от ситуацията се възползва Юнайтед", допълва защитника на Челси.

 

  Сподели
99