Роналдо обърна Евертън


И. Ангелов

Роналдо обърна Евертън

Евертън посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от деветия кръг на английската Висша лига. Днес на "Гудисън Парк" домакините поведоха, но гостите се върнаха до победа с 2:1 и имаха късен отменен гол и редица положения, с които можеха да решат срещата си много по-убедително.

След само 5 минути игра при грешка на Касемиро в средата топката достигна до Айуоби далеч от вратата, но с фалцов удар той не остави шанс на Де Хеа за 1:0. 

В 15-ата минута Марсиал с добро подаване намери Антони и под ъгъл той фалцира топката в далечния ъгъл за 1:1. Така бразилецът вкарва в трети пореден кръг от дебюта си насам в лигата. В 29-ата минута заради контузия бе заменен Марсиал и в игра се включи Кристиано Роналдо.

Именно Роналдо в 44-ата минута бе изведен от Касемиро и матира Пикфорд в близкия ъгъл за 2:1. Във второто полувреме гостите доминираха в положенията, а в 82-ата минута Роналдо изведе и Рашфорд по крилото, той се справи с двама противника, заобиколи вратаря и вкара, но голът бе отменен поради рикошет в ръката на играча при влизането на противник в краката му.

  Сподели
748