Брайтън затрудни Ливърпул, Тросар с хетрик (видео)


И. Ангелов

Брайтън затрудни Ливърпул, Тросар с хетрик (видео)

Ливърпул посрещна Брайтън в срещата от осмия кръг на английската Висша лига. Днес на "Анфийлд" домакините отстъпваха с два гола, достигнаха до обрат, но късен трети гол на Леандро Тросар доведе до равенството 3:3 и запазването на позицията в топ 4 на гостите, докато Ливърпул е в средата на таблицата.

След 4 минути игра Брайтън поведе когато Грос намери Уелбек и с пета той изведе Тросар в полето, нападателят се справи с Арнолд и стреля през вратаря за 1:0. В 17-ата минута нова грешка на Александър-Арнолд доведе до 2:0 за домакините, отново чрез Тросар. В 33-ата минута Ливърпул върна гол чрез Фирмино, който първо бе отменен, но ВАР потвърди 2:1.

На почивката Луис Диаз се появи за домакините вместо Фабио Карвальо, и именно той в 54-ата минута асистира на Фирмино за 2:2. В 63-ата минута подаване от корнер на Арнолд към главата на Диаз подмина нападателя и вратаря Санчез, като топката се удари в Уебстър и влезе в мрежата за 3:2.

В 83-ата минута Митома центрира към полето на Ливърпул, няколко човека се разминаха с топката и тя достигна Тросар за 3:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
829