Мърсън: Тоуни може да остави Рашфорд без Световно


Н. Гавазов

Мърсън: Тоуни може да остави Рашфорд без Световно

Експертът на Sky Sports Пол Мърсън вярва, че нападателят на Брентфорд Айвън Тоуни е способен да измести Маркъс Рашфорд от отбора на Англия за Световното първенство през 2022 г. в Катар.

Както е известно, Рашфорд, който набра форма, не бе повикан в отбора на Англия за мачовете от Лигата на нациите срещу Италия и Германия през септември.

Маркус бе заменен от Тоуни, който отбеляза пет гола в седем мача от Висшата лига този сезон, и Merson вижда това като шанс за Ivan.

"Мисля, че Маркус Рашфорд трябва да чувства, че животът е тежък за него. Ако не бе контузен, щеше да попадне в състава за тези мачове и мисля, че щеше да попадне в състава от 26 човека за Световното първенство, ако продължи прави това, което той прави.

Сега зависи от представянето на Айвън Тоуни в два мача от Лигата на нациите този месец. Мисля, че представителят на Брентфорд има шанс, иначе няма да има смисъл да го викаме през септември.

Не мисля, че някой друг ще пробие в отбора на Англия за Световното първенство. Не много английски играчи играят добре в момента. Както каза Рой Кийн, не си много добър, ако не играеш за националния си отбор“, заяви Мърсън пред Sky Sports.

  Сподели
421