Тоуни: Това е моят шанс


Н. Гавазов

Тоуни: Това е моят шанс

Нападателят на Брентфорд Айвън Тоуни заяви, че винаги е бил уверен, че ще бъде повикан в националния отбор на Англия.

26-годишният Тоуни не е играл за Англия на юношески или младежки нива, но миналата седмица бе повикан в старшия отбор за първи път в кариерата си.

Това е наградата на Тони за пет гола в седем мача от Висшата лига този сезон и Айвън е нетърпелив да се докаже.

"Никога не съм се съмнявал в това. Имам пълно доверие в себе си и чувствам, че трябва да продължа да работя усилено и е много по-възнаграждаващо, когато си възнаграден за това.

Никога не съм играл за която и да е възрастова група - отидох направо в старшата възраст. Това е страхотно постижение, много съм горд и не бих искал да е по-различно.

Това е моят шанс. Развълнуван съм, уверен и много гладен. Работих усилено за този момент и сега той е тук. Няма да го изпусна. Ще го грабна с две ръце и ще направя повечето от тази възможност.

Няма напрежение – не мисля, че някога съм изпитвал напрежение в кариерата си. По-скоро е вълнение и чест да бъда с толкова страхотни играчи и да представлявам страната си. С радост приех предизвикателството и се надявам да успея повечето.

Това е огромна възможност за мен да се присъединя към заминаващия влак, но нека не изпреварваме. Надявам се да играя няколко минути в тези два мача“, заяви Тоуни.

  Сподели
96