Сър Алекс: Предоставихме добър шанс на Челси


Н. Гавазов

Сър Алекс: Предоставихме добър шанс на Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви за Sky Sports, че след допуснатия гол в мача с Арсенал, отборът му е доминирал на терена, а полученият резултат в срещата е добър шанс за Челси да атакува титлата. Както е известно, в двубой от 35 кръг на Висшата лига на Англия, „червените дяволи" загубиха на „Емирейтс" от Арсенал с 0:1, като по този начин разликата с отбора на Абрамович остава 3 точки.

„Загубата от Арсенал даде шанс на Челси да се пребори за титлата, особено след вчерашните странни съдийски решения в тяхна полза. Няма как да не съм обезпокоен преди срещата на „Олд Трафорд" следващата седмица, защото е очевидно, че подобни решения няма да спрат. Победата ни в Лигата е изложена на риск в момента, но смятам, че нашият шанс се крие в това, че у дома си показахме фантастични резултати. Сега трябва внимателно да балансирам отбора и да преценя кой да пусна за мача в сряда и кой в неделя", заяви Сър Алекс за Sky Sports.

„На „Емирейтс" не започнахме добре, но след като получихме гол усилихме темпото и притиснахме своя противник. За съжаление, не успяхме да вкараме гол, защото най-голямата ни слабост се оказа завършващия удар, но заради добрата си игра заслужавахме нещо. Относно съдийските решения, нарушението на Видич никой не го видя, освен Ван Перси. А при втората спорна ситуация, аз мисля, че трябваше да бъде отсъдена дузпа в наша полза", допълва шотландският специалист.

 

  Сподели
88