Лампард: Заслужавахме победата


И. Ангелов

Лампард: Заслужавахме победата

Халфът на Челси Франк Лампард заяви, че като се абстрахираме от натурата на двата им нередовни гола срещу Тотнъм в събота, неговия тим е заслужавал победата, тъй като създал достатъчно шансове за попадения. Според него победата е напълно заслужена. Босът на "Шпорите" Хари Реднап се почувства тежко ощетен от спорните репения и за двата гола, които вкара Челси, които във всеки друг ден не биха били отсъдени като попадения.

Първият гол на "сините", вкаран от Лампард - който пък беше обран от редовен гол срещу Германия на световното първенство - бе удар към Гомес, който той изби нескопосано между краката си. Вратарят обаче застигна топката преди тя да влезе зад гол линията. Въпреки това, асистент рефера сигнализира, че топката е преминала в гол, и като резултат Челси изравни, преди евентуално да спечели с късен гол на Калу, който пък се намираше в положение на засада. 

"Заслужавахме да спечелим, за да си запазим шансовете за титлата," каза Лампард пред Daily Mail. "Аз вкарах един от тези спорни голове, но какво решение беше против мен на световното. Лош късмет за "Шпорите", но в крайна сметка получаваш каквото заслужаваш. Създадохме достатъчно шансове, за да спечелим."

  Сподели
188