Десет от Челси надиграха Лестър Сити


И. Ангелов

Десет от Челси надиграха Лестър Сити

Челси посрещна Лестър Сити в срещата от четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес на "Стамфорд Бридж" домакините рано останаха с човек по-малко след два бързи картона на Галахър, но все пак те успяха да поведат с два гола и да издържат за крайно 2:1 макар да бяха подпомогнати и от гредата в края.

Днес Конър Галахър бе изгонен след два жълти картона в 22 и 28-ата минути за да направи работата трудна за Челси. В 34-ата минута Барнс вкара в мрежата на Челси но голът бе отменен заради нарушение. Последва греда на Джеймс в 43-ата минута в добра ситуация на Челси.

В 47-ата минута домакините поведоха когато Кукурела намери Стърлинг извън полето, той финтира бранител и стреля, а топката се отклони от крака му над вратаря в далечния ъгъл за 1:0. Последва греда в 51-ата минута от Стърлинг, преди той да вкара отново в 63-ата минута след остро центриране на Джеймс за 2:0.

В 66-ата минута Варди изведе Барнс с двойно подаване в полето и от малък ъгъл той матира Менди за 2:1. До края "лисиците" опитаха да стигнат равен, но Варди и Перез не успяха с няколко положения, като последният нацели и гредата.

 

  Сподели
491