Бербатов се завръща срещу Арсенал


Н. Гавазов

Бербатов се завръща срещу Арсенал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън приветства завръщането в отбора на българският нападател Димитър Бербатов, само 48 часа преди гостуването на „червените дяволи" на „Емирейтс" срещу Арсенал, в мач от 35 кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, голмайсторът на Юнайтед игра последно за своите по време на полуфиналната среща от турнира за Купата на Англия срещу Манчестър Сити, в която получи травма в слабините, заради която пропусна следващите два двубоя на отбора си.

По такъв начин, Сър Алекс ще разполага в нападение освен с дуото Рууни - Ернандес, но и с Бербатов.

„Бербатов тренира цяла седмица. Той имаше леко разтежение в слабините и пропусна последните два мача, но вече се намира на мое разположение. Флетчър снощи игра 45 минути за резервния отбор и най-вероятно ще бъде включен в групата за мача с Шалке в сряда", заяви на днешната пресконференция Сър Алекс.

„В момента състоянието в отбора е добро и има достатъчно свежест в него. Преди два месеца гледахме на двата си мача с Челси и Арсенал, като на много важни за титлата, в момента с нищо не се е променила ситуацията. Намираме се в добра форма и се надявам, че ще покажем на какво сме способни", допълва шотландският специалист.

 

  Сподели
110