Клоп: Трябваше да спечелим този мач


Н. Гавазов

 Клоп: Трябваше да спечелим този мач

55-годишният германски специалист Юрген Клоп, който е начело на Ливърпул, говори за поражението при гостуването от 3-ия кръг на първенството на Англия от Манчестър Юнайтед (1:2).

"Играчите на Манчестър Юнайтед бяха много агресивни в началото, бе ясно какво ще се случи след това. Те бяха по-упорити от нас и успяха да ни наложат своя футбол веднага след отбелязания гол. Ливърпул също нямаше късмет в някои ситуации, би било много полезно да изравним до края на първото полувреме.

След като върнахме един гол, изпаднахме в трескава игра, имахме огромно количество удари за такова гостуване с такъв съперник. Трябваше да използваме шансовете си през второто полувреме, но трябва да се отбележи и спасяването на Де Хеа. Определено не е резултатът, който очаквахме. Бе далеч от перфектното представяне, бе ясно, че Юнайтед ще атакува, но все още не бяхме готови за това.

Имаме трудна ситуация с контузени, преживяхме седмицата с 14-15 играчи и сега трябва да се уверим, че те няма да се контузят. Трябваше да спечелим този мач, знам, че звучи смешно, но е така. Притеснявам се от сегашната ситуация, но всичко е както е. Сега трябва да мислим за Борнемут и Нюкасъл“, заяви Клоп.

  Сподели
1213