Рууни поднесе извинения на феновете


И. Ангелов

Рууни поднесе извинения на феновете

Уейн Рууни се надява представянията му напоследък да покажат колко е отдаден на Манчестър Юнайтед, след като призна, че подаването на желание за трансфер от негова страна било голяма грешка. Нападателят изглеждаше, че ще напусне Юнайтед, тъй като лично го заяви през октомври. Но за няколко дена Рууни направи обратен завой, след като си издейства нов подобрен договор.

След като изигра важна роля за тима през тази година, напредвайки в Премиершип и Шампионска лига, Рууни иска да поправи октомврийската си грешка. Той вкара 12 попадения в 21 мача през 2011 година, като последният му дойде при победата над Шалке във вторник. Добрата му игра приближи Юнайтед до финала на Шампионска лига. 

"Очевидно втората част на сезона е много по различна от първата за мен,"каза Рууни. "Вече съм много по-щастлив с личния си живот и се наслаждавам на играта си, така че нещата се нареждат. Доволен съм, че феновете ме подкрепят и така се доближавам до топ формата си. Надявам се да се доказвам с изявите си. Ясно е, че направих грешка. Сега като погледна над нещата виждам колко много съм грешал. Признавам това и се извинявам. Искам отново да се докажа пред феновете на Манчестър Юнайтед. Сега очакваме добър край на сезона - с финал на Шампионска лига и титла в Англия. На 100% съм отдаден на клуба."

 

  Сподели
178