Холанд: Ще се подобря във всичко


И. Ангелов

Холанд: Ще се подобря във всичко

Новият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд сподели, че все още е далеч от най-добрата си форма и чувства, че може да се подобри във всеки един аспект в бъдещето. Норвежецът сподели, че не е притеснен за това дали ще се впише в тима и Висшата лига въпреки загубата в Къмюнити Шийлд от Ливърпул с 3:1, в който мач Холанд имаше големи пропуски. 22-годишният това лято пристигна от Борусия Дортмунд за сумата от 51.1 милиона лири:

"Аз мога да се подобря във всичко. Ако смятате, че съм добър в едно нещо, аз винаги мога и да се подобря. Част от тази игра е да излизаш от зоната си на комфорт и това е нещо, което гледам да правя и съм правил винаги. Това ми харесва защото те развива и като човек.

"Ще видим за адаптирането. На някои хора им трябва време, други се вписват директно. Ще видим, не съм притеснен за това.

"Това е животът на футболиста - трябва да живееш с това. За мен като нападател това е нещо, за което не мога да се притеснявам защото ако го мислиш прекалено може да те доведе до неща, които не искаш".

93