Клоп: Само аз критикувам системата


И. Ангелов

Клоп: Само аз критикувам системата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че в днешно време изискванията към играчите са прекалено високи и преди началото на Висшата лига на Англия ще е добре ако повече хора заговорят за проблемите. Днес Ливърпул открива кампанията срещу Манчестър Сити в битката за Къмюнити Шийлд, но след това ще изиграе още приятелски срещи - на следващия ден тимът ще срещне Страсбург, преди Фулъм следващата седмица в първия кръг от лигата.

"Предсезонната ни подготовка се удължи до след началото на сезона, но това важи за повечето отбори. Ние няма да имаме нормална подготовка между Сити и Фулъм, защото ще тренираме повече, отколкото в нормална седмица през сезона.

"Но поне ние сме свикнали с това и днес нямам време да задълбавам в темата. Ако ме питате, аз изглеждам като единственият, който се сърди в ъгъла и говори за това какво трябва да правят играчите. Националите нямат достатъчно почивки - мисля, че всички сме съгласни с това. Но само аз говоря.

"Аз не чета вестници, но не достатъчно хора говорят за това. Предсезона е обичайно прекалено кратък и затова го удължаваме в самия сезон. Това не помага за първите мачове, но в дългосрочен план има значение и това е идеята".

  Сподели
702